Camping Les Cerisiers du Jaur ****

Route de bédarieux 34220 - Saint Pons de Thomières
Hérault - Languedoc-Roussillon - Occitanie - France
Tél : 00 33 (0)4 67 95 30 33
Facebook youtube Instagram contact

Uw Oase van Frisheid in het Hart van Haut Languedoc

Welkom in het waterpark van Camping Les Cerisiers du Jaur, uw favoriete bestemming voor ontspanning en waterplezier in Haut Languedoc. Ons verwarmde zwembad is ontworpen om onze bezoekers momenten van ontspanning en plezier te bieden onder de stralende zon van de regio, waardoor elke zwembeurt een onvergetelijke herinnering wordt.

Duik in het Waterpark Ontworpen voor Iedereen

Ons zwembad beslaat 155 m² aan verwarmde baden, omgeven door 450 m² aan zonovergoten stranden, uitgerust met ligstoelen en parasols voor uw comfort. Met zijn balneo-gebied, het peuterbad voor de allerkleinsten en een speciaal zwemgedeelte, voldoet ons zwembad aan de verwachtingen van iedereen, belovend ontspanning en plezier in een veilige en hygiënische omgeving.

Geniet van Verfrissende Momenten Volgens Uw Schema

Ons zwembad verwelkomt u elke dag, met flexibele openingstijden aangepast aan uw vakantieritme. Ontdek de seizoensgebonden openingstijden om uw dagen van ontspanning en waterplezier zorgeloos te plannen.

Veiligheid en Comfort: Onze Prioriteiten voor Uw Waterplezier

Maak uzelf vertrouwd met onze interne regels, inclusief het exclusieve gebruik van zwembroeken en boxershorts om de hygiëne van het water te behouden, en draag zo bij aan een veilige en aangename omgeving voor al onze bezoekers.

Klantenbeoordelingen

Heel mooie camping op een heel mooie plek. Het team is vriendelijk en gastvrij. Karaoke en blinde test animatie top. De accommodaties zijn ruim en goed onderhouden. Het eten aangeboden bij de snack is goed en de gerechten zijn hartig. Heel mooi klein zwembad en het kleine strand aan de Jaur is echt een pluspunt, vooral in tijden van grote hitte. Veel mogelijke activiteiten in de omgeving.
We hebben een heel goed familieverblijf gehad

Olia Ciampa, augustus 2023

Geweldige camping, mooi zwembad en goed ingerichte plaatsen

Sylvie Valette, september 2023

Super camping aan te bevelen. Alles is top. Plaatsen, zwembad, rivier met een klein strand. Om nog maar te zwijgen van de zeer functionele sanitaire voorzieningen. Fietspad vanaf de Camping.

Claude Salvet, september 2021

Schone en ruime plaatsen, schoon sanitair, mooi zwembad om van de nazomer te genieten.

Mightyman man, oktober 2023

Meer Afbeeldingen

Niet-contractuele foto's, video's en plannen

Onze favorieten