Camping Les Cerisiers du Jaur ****

Route de bédarieux 34220 - Saint Pons de Thomières
Hérault - Languedoc-Roussillon - Occitanie - France
Tél : 00 33 (0)4 67 95 30 33
Facebook youtube Instagram contact
Photo
Virtueel bezoek

Dit is de officiële website van camping Les Cerisiers du Jaur

Les Cerisiers du Jaur in St Pons de Thomières, heet u welkom in het hart van het regionale natuurpark van de Haut Languedoc. Midden in de bergen, tussen de Middellandse Zee en meren, grenst deze camping met zwembad aan de ene kant aan een charmante rivier, de Jaur, waar een prachtige waterval stroomt, aan de andere kant door een oude spoorlijn gerehabiliteerd als een "groene weg" om iedereen in alle rust te laten fietsen of wandelen.

U kunt kiezen tussen verschillende soorten accommodatie. Wij bieden klassieke staanplaatsen met water, elektriciteit, riolering en riolering evenals plaatsen met eigen sanitair (douche, wastafel, WC en wastafel) op uw kampeerplaats. Voor meer comfort kunt u gebruik maken van onze houten bungalows en chalets.

De meest sportieve bewoners van de camping kunnen buitensporten beoefenen zoals kanoën, canyoning, canyoning, speleologie, klimmen, klimmen, klimmen, klimmen, via Ferrata, wandelen in al zijn vormen (ATV, paardrijden, wandelen, oriëntatie...), afgewisseld met het nietsdoen aan de rand van het zwembad.

De anderen zullen genieten van het culturele erfgoed en de geografische rijkdom van de regio. Om een onvergetelijke vakantie door te brengen op de camping met zwembad, profiteert u van het aangename mediterraanse klimaat, de uitzonderlijke natuurlijke omgeving en de diensten van de camping met zwembad.

Het strand van de camping ligt aan de oevers van de rivier de Jaurus. U kunt zwemmen, genieten van de zon en de waterval! Dit strand is gereserveerd voor kampeerders. Als alternatief voor kamperen met zwembad kunt u in een idyllische omgeving genieten van een echte natuurlijke duik in een idyllische omgeving.

Onze favorieten