Camping Les Cerisiers du Jaur ****

Route de bédarieux 34220 - Saint Pons de Thomières
Hérault - Languedoc-Roussillon - Occitanie - France
Tél : 00 33 (0)4 67 95 30 33
Facebook youtube Instagram home
Video Photo
Virtueel bezoek

Boek uw vakantie op Camping Les Cerisiers du Jaur

verzekeringsdekking covid19

Direct op de website : Klik op de reserveringspagina. U kunt kiezen tussen betalen met creditcard of storten. U mag voor het openstaande bedrag gebruik maken van vakantie voordeel bonnen.
U kunt ook schriftelijk reserveren. Hiervoor kunt u onze reserveringsvoorwaarden van onze site downloaden en samen met de aanbetaling versturen (onder voorbehoud dat er plaatsen beschikbaar zijn bij ontvangst van uw reservering).
Wij bieden een annuleringsverzekering bij uw reservering, en indien u deze niet wenst verstrekt de camping geen korting in gevallen van verhindering.

Hoeveel is de borg ? De aanbetaling bedraagt 25% van de totale verblijfskosten bij uw boeking te betalen. Daarbij komen nog 15€ reserveringskosten.

Boekingsbevestiging : Als u online boekt, zal automatisch een boekingsbevestiging naar uw e-mailadres worden gestuurd, zodra de beschikbaarheid zeker is.

Betaling van het resterende bedrag : Voor de kampeerplaatsen, wordt het openstaande bedrag bij aankomst verrekend. Bij de accommodaties en Kampeerplaatsen met eigen toiletruimte, moet deze een maand voor aankomst afbetaald zijn.

Reisonderbrekings en annuleringsverzekering voor uw verblij op de camping :

Algemene voorwaarden