Camping Les Cerisiers du Jaur ****

Route de bédarieux 34220 - Saint Pons de Thomières
Hérault - Languedoc-Roussillon - Occitanie - France
Tél : 00 33 (0)4 67 95 30 33
Facebook youtube Instagram contact
Les Cerisiers du Jaur Saint Pons de Thomières • Hérault

De camping opent haar deuren van 29 maart 2024 tot en met 29 oktober 2024!

OFFERTE / RESERVERING DIRECTE BETALING PROMOTIES
Ons watergebied

Dompel jezelf onder in een wereld van ontspanning en plezier in het watergebied van Camping Les Cerisiers du Jaur Saint Pons de Thomières! U vindt op onze camping: Een verwarmd zwembad met peuterbad voor jonge kinderen, balneotherapie, een fijn zandstrand aan de oevers van de Jaur op een steenworp afstand van uw accommodatie. Dit alles in een rustige omgeving in het hart van het natuurpark Haut Languedoc.

Meer informatie
Onze rivier

Ontdek onze rivier en trakteer uzelf op een pauze van pure ontspanning voor een onvergetelijk verblijf.

Meer informatie
Premiumbuurt

Dompel jezelf onder in elegantie en comfort met onze PREMIUM-wijk op Camping Les Cerisiers du Jaur, gelegen in de prachtige regio Haut Languedoc. Onze hoogwaardige accommodaties zijn ontworpen om een ​​onvergetelijke verblijfservaring te bieden, waarbij luxe en natuur worden gecombineerd.

PREMIUM-hosting PREMIUM SPA-accommodaties PREMIUM TRIBU-accommodatie
Locaties

Beleef de ultieme kampeerervaring in het hart van de Haut Languedoc op Camping Les Cerisiers du Jaur. Profiteer van onze unieke kampeerplaatsen met privétoiletten, inclusief douche, toilet en wastafel, of kies voor onze Grand Confort kampeerplaatsen midden in de natuur. Flexibiliteit in aankomst- en vertrekdata, elektriciteit en comfortopties zoals een koelkast of een tuinmeubilairpakket.

Staanplaatsen met privésanitair Geweldige comfortplaatsen