Camping Les Cerisiers du Jaur ****

Route de bédarieux 34220 - Saint Pons de Thomières
Hérault - Languedoc-Roussillon - Occitanie - France
Tél : 00 33 (0)4 67 95 30 33
Facebook youtube Instagram contact

Uw Stukje Paradijs met Zandstrand bij Camping Les Cerisiers du Jaur

Bij Camping Les Cerisiers du Jaur geniet u van exclusieve toegang tot ons privé zandstrand, een ware oase van rust direct aan de oever van de rivier de Jaur. Dit paradijselijke strand, uitsluitend voor onze gasten, biedt de ideale setting voor dagen vol ontspanning, spel en zwemmen onder de zon van Haut Languedoc.

Ons fijne zandstrand is een uitzonderlijke troef die onze bezoekers in staat stelt om een strandervaring te genieten zonder de camping te verlaten. Ideaal voor het bouwen van zandkastelen, zonnebaden of gewoon genieten van het zachte geluid van het water, dit strand zorgt voor een veilige en plezierige zwemervaring in het kristalheldere water van de Jaur.

De Orb en Wateractiviteiten: Ontsnapping en Avontuur op de Orb

Voorbij ons zandstrand gaat het avontuur verder op de Orb, geschikt voor kanoën en het ontdekken van prachtige landschappen. De talrijke stranden en kloven bieden een verrassend natuurspektakel, en beloven onvergetelijke momenten van ontspanning en verkenning voor het hele gezin.

Uw Veiligheid, Onze Prioriteit op Ons Privéstrand

Exclusieve toegang tot ons zandstrand is een privilege exclusief voor onze klanten, en garandeert een veilige en serene ontspanningsruimte. Wij vragen u om deze bevoorrechte omgeving te respecteren door onze eenvoudige richtlijnen voor harmonieuze samenleving en wederzijds respect voor de plaats te volgen.

Ontdekking van de Kloven, de Verborgen Schatten van Haut Languedoc: De Nabijgelegen Kloven

Voor liefhebbers van ontdekkingen zijn de kloven van Heric en Colombières, toegankelijk vanaf de camping, natuurlijke juwelen om te verkennen. Ze bieden unieke zwemlocaties en adembenemende panorama’s, en vormen de perfecte setting voor memorabele avonturen in het hart van de natuur.

Meer Afbeeldingen

Niet-contractuele foto's, video's en plannen

Onze favorieten